Τηλεοπτικές Προτάσεις ΕΡΤ

1. ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΡΤ: 318
ΤΙΤΛΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Α ΤΟ Ζ Ι.Κ.Ε.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Ενημερωτική εκπομπή η οποία  παρουσιάζει καινοτόμα έργα, πρωτοβουλίες και τεχνολογίες οι οποίες συμβάλλουν στην ενίσχυση του πράσινου αποτυπώματος σε όλους τους τομείς παραγωγής, ανάπτυξης και εξέλιξης. Παράλληλα, ενθαρρύνουμε τους τηλεθεατές να μειώσουν το περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο.

URL ΠΡΟΤΑΣΗΣ: ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

2. ΖΩΗ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ

ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΡΤ: 321
ΤΙΤΛΟΣ: ΖΩΗ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Α ΤΟ Ζ Ι.Κ.Ε.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Ενημερωτική εκπομπή, ψυχαγωγικού χαρακτήρα γυρισμένη σε στούντιο, η οποία εστιάζει στην ευεξία, στην ψυχική υγεία, την ισορροπία, τη διατροφή, τον εθελοντισμό, τη γυμναστική και τα εκπαιδευτικά-δημιουργικά εργαστήρια.Προτεινόμενες Παρουσιάστριες: Ήβη Αδάμου ή Demy

URL ΠΡΟΤΑΣΗΣ: ΖΩΗ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ

3. Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΡΤ: 220
ΤΙΤΛΟΣ: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Α ΤΟ Ζ Ι.Κ.Ε.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Μουσική – ταξιδιωτική εκπομπή με κεντρικό θέμα την Ραπ, γνωστή και ως μουσική του δρόμου – την αυθεντική ραπ που που δίνει έμφαση στον στίχο και εκφράζει καθημερινά βιώματα και εμπειρίες. Ένα είδος μουσικής που τυγχάνει μεγάλης αποδοχής και έχει σχεδόν μηδενική παρουσίαση στα ΜΜΕ. Προτεινόμενος παρουσιαστής της εκπομπής, ο Ράπερ Anser, κατά κόσμον Γιάννης Γιαννακόπουλος, με μουσική πορεία πάνω από 15 χρόνια με εκατομμύρια views στο YouTube και χιλιάδες άτομα κοινό σε κάθε live του.

URL ΠΡΟΤΑΣΗΣ: Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

4. ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ

ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΡΤ: 319
ΤΙΤΛΟΣ: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Α ΤΟ Ζ Ι.Κ.Ε.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Ενημερωτική εκπομπή η οποία επικεντρώνεται στις τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες πάνω στον τομέα της ανακύκλωσης και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας. Στόχος της εκπομπής είναι να πληροφορήσει και να εκπαιδεύσει τους τηλεθεατές για τη σημασία της ανακύκλωσης και της μείωσης των αποβλήτων. Παράλληλα, τους ενθαρρύνει ώστε να αναλάβουν ενεργό δράση με θετικό αντίκτυπο για το περιβάλλον.

URL ΠΡΟΤΑΣΗΣ: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ

5. ΑΝΘΡΩΠΟΣ vs ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (ΑΙ)

ΑΡ. ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΡΤ: 335
ΤΙΤΛΟΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΣ vs ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (ΑΙ)
ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Α ΤΟ Ζ Ι.Κ.Ε.
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:Ένα Πρωτότυπο Διασκεδαστικό Παιχνίδι Γνώσεων μεταξύ Ανθρώπου και Τεχνητής Νοημοσύνης! Ένας παρουσιαστής και δύο διαφορετικοί-απρόσμενοι καλεσμένοι. Μια φυσική παρουσία, ένας προβεβλημένος καλεσμένος/η από το χώρο του θεάτρου, της μουσικής, της τηλεόρασης ή του αθλητισμού παίζει- ανταγωνίζεται με την Τεχνητή Νοημοσύνη ( AI – Artificial intelligence) σε ερωτήσεις γνώσεων.

URL ΠΡΟΤΑΣΗΣ: ΑΝΘΡΩΠΟΣ vs ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ (ΑΙ)

Contact

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.
Dionisis Zizilas 
CEO, Chief Producer
 +30 6945 64 9212
72 Doiranis Str. 17672 Athens