«Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» 

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΕΡΤ3

Ένα ταξίδι με χρώματα σε πόλεις της Ελλάδας από την «ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» ξεκινάει την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην ΕΡΤ3. 

Η νέα ταξιδιωτική σειρά ντοκιμαντέρ με ξεναγό τον street artist SAME84 μας μεταφέρει τον παλμό και τις ομορφότερες εικόνες κάθε τόπου βάζοντας σε πρώτο πλάνο την καλλιτεχνική δημιουργία να αποτυπώνεται στην μεγαλύτερή της διάσταση. 

Στην «ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» ο SAME84 επισκέπτεται πόλεις στην Ελλάδα με παρελθόν και μέλλον, γνωρίζει τις συνήθειες των ανθρώπων που ζουν εκεί, ακούει ενδιαφέρουσες ιστορίες και εμπνέεται για να δημιουργήσει ένα επιβλητικό graffiti σε κεντρικό σημείο της πόλης. Μια τοιχογραφία που θα αφηγείται με φιγούρες και χρώματα μια μικρή ιστορία και θα κουβαλάει τη δύναμη να αλλάξει τη διάθεσή μας. Θα μαζεύει εμπειρίες, εικόνες και θα δημιουργεί με σπρέι την ωραιότερη new age εικόνα της πόλης που γνωρίζει. 

«Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» θα καταγράφει κάθε στάδιο έμπνευσης του καλλιτέχνη, δημιουργίας και υλοποίησης του κάθε ξεχωριστού γκράφιτι μαζί με τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες κάθε τόπου. 

«Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ» έρχεται να… γράψει μια ξεχωριστή ιστορία στους δρόμους δώδεκα πόλεων στην Ελλάδα. 

Ταξιδεύουμε μαζί κάθε Παρασκευή στις 18:00 στην ΕΡΤ3 και αλλάζουμε το γκρίζο με τα ωραιότερα σχήματα και χρώματα στους τοίχους.