Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Παρασκευή 2 Απριλίου στις 18:00, στην ΕΡΤ3 

Στην Έδεσσα, την «πόλη των νερών», συνεχίζει το ταξίδι της στην ελληνική περιφέρεια και αυτή την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 18:00, η Τέχνη Του Δρόμου και ο γνωστός street artist Same84 με ένα νέο επεισόδιο.

Η ανατρεπτική ταξιδιωτική σειρά της ΕΡΤ3 υπόσχεται να μας κάνει να δούμε την πρωτεύουσα του νομού Πέλλας «αλλιώς» και μας ζητά να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να ανακαλύψουμε τα στοιχεία που θα μπουν στην τελική τοιχογραφία του Same84.

Αρχίζοντας την περιπλάνησή του στην πόλη από το Πάρκο Καταρρακτών, ο street artist θα ακολουθήσει, όπως λέει, το «μονοπάτι του νερού», για να ανακαλύψει τις ομορφιές και τις ιστορίες του τόπου, χάρη στους ίδιους τους ανθρώπους του. Γι’ αυτό θα βρεθεί μέσα σε μια βάρκα στη μέση του υδροβιότοπου Άγρα Νησίου Βρυττών, θα κατακτήσει την κορυφή του Καϊμάκτσαλαν απ’ όπου και θα κατέβει με snowboard, για ν’ ακολουθήσει την πορεία του νερού ως τη ζεστασιά των Λουτρών Πόζαρ και να ζήσει τις χαλαρωτικές στιγμές που χαρίζουν.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις εμπειρίες που θα ζήσει και τις ιστορίες που θα ακούσει ο Same84 στην Έδεσσα. Εκεί, όπου θα αφήσει ένα ακόμα graffiti αφιερωμένο στον τόπο, στο κλειστό γυμναστήριο και έδρα της ομάδας χάντμπολ «Αερωπός Έδεσσας», το καμάρι της πόλης.

Από τι θα εμπνευστεί τελικά ο Same84; Ταξιδέψτε μαζί με την «Τέχνη Του Δρόμου» στην Έδεσσα, αυτή την Παρασκευή 2 Απριλίου στις 18:00 στην ΕΡΤ3 και θα το ανακαλύψετε!

 

Συντελεστές:

Παρουσίαση Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Same84

Οργάνωση Διεύθυνση Παραγωγής: Διονύσης Ζίζηλας

Ιδέα: Κατερίνα Παρρή

Αρχισυνταξία: Κατερίνα Νικολάου

Σκηνοθεσία: Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Εμμανουήλ Αρμουτάκης

Σενάριο: Γιώργος Τσόκανος & Διονυσία Λαμπαδαρίου

Graphics:  Χρήστος Έλληνας

 

Photo credits: © 2021 Εμμανουήλ Αρμουτάκης

 

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, στις 18:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο, στις 21:00.

#itechnitoudromou

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΑΠΡ. ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΕΡΤ3